Filler/Juvéderm

Cleanic Skin Aesthetics anvender Juvéderm, som er en verdensførende filler. Juvéderm er blevet brugt til kosmetiske behandlinger i mere end 25 år, og er FDA-godkendt, hvilket er din tryghed for et gennemtestet og sikkert produkt. Juvedérm indeholder en glat gel, som giver en jævn fordeling under huden.

Hos Juvéderm finder du desuden et større produktsortiment, der gør, at vi som behandlere kan skræddersy en personlig og individuel behandling til netop dine ønsker og behov.
Læs mere om Juvéderm HER


Hvordan fungerer filler?

Filler er en gennemsigtig gel af hyaluronsyre, der injiceres under huden med en tynd nål. Gelen udfylder linjer og rynker, forstærker konturen eller giver en diskret ekstra volumen. Hyaluronsyren i gelen hjælper med at bevare og genoprette hudens fugtighed. Gelen indeholder også det lokalbedøvende middel lidokain, der gør behandlingen mere behagelig. Hvor længe resultatet holder, afhænger i stor grad af, hvilke dele af ansigtet, der injiceres, samt hvilket produkt, der anvendes, men normalt holder resultatet i op til et år. Effekten aftager typisk efter 3-12 måneder, dog vil de efterfølgende behandlinger som regel have en længere holdbarhed.

Hvis virkningen mod forventning ikke er tilstrækkelig, eller der skulle forkomme asymmetri, vil der foretages en opfølgning tidligst efter 14 dage, og senest 1 måned efter behandlingen.


Gratis konsultation

Ifølge Styrelsen for Patientsikkerhed, skal der foretages en lovpligtig konsultation hos en sygeplejerske, hvis man ikke er blevet behandlet før på klinikken. Dette er gratis og skal gøres senest 48 timer før første behandling. Her vil du modtage vejledning af en af vores fem sygeplejesker, hvor I vil gennemgå evt. valg af behandling, og du samtidig skal du oplyse os om medicinforbrug, sygdomme eller evt. allergi. Hvis du også ønsker behandling med Botox skal du konsulteres af læge og du kan samtidig blive konsulteret til filler.


Behandling

Når du bliver behandlet med filler injiceres produktet med en engangssprøjte, som har en lille, tynd nål. Selve behandlingen varer typisk 10-15 minutter og de fleste oplever kun minimal smerte. En smule hævelse, ømhed eller et blåt mærke kan forekomme, men dette aftager efter et par dage. Efter behandlingen bør du ikke gnide på det behandlede område og ligeledes ikke dyrke motion resten af dagen. Du kan sagtens gå på arbejde eller foretage andre daglige gøremål.


Hvilke områder kan blive behandlet i ansigtet?


Subscribe

* indicates required