Event Booking

Beauty Event har nu vokseværk, hvad der var en hobby, skal nu gøres til en forretning, med mange forskellige dygtige klinikker og virksomheder indenfor skønhedsbranchen, som samarbejdspartnere.
Beautyevent.dk ønsker, at være den førende beauty event, inden for kosmetiske behandlinger.

Der er forskellige muligheder for samarbejde

Fordelen med samarbejde, er at i sparer tid og kommer ud til nye kunder. Jeanette Nothorius vil repræsentere jeres behandlinger, klinikker og produkter. BeautyEvent udvælger nøje sine samarbejdspartnere, ud fra kriterier, såsom gennemsigtighed, professionalisme og kvalitet. 

Gennem personlig erfaring med kosmetiske behandlinger, samt en konstant finger på pulsen, ønsker Beautyevent.dk at skabe værdi for kunden.


Event Booking

Fra 2015-2019 har Jeanette også afholdt skønhedsevents for Neuroklinikken, Klinik Rude, Qura, Diana Hvas og har igennem de sidste 4 år, fast afholdt Botox og filler event, hver måned, for klinik Hellerup. Det har givet Klinik Hellerup, en forøget omsætning på + 600.000 kr.

Ved eventbooking, markedfører Beauty Event jeres event og står for bookingen af kunder, det sparer virksomheden for tid. Det giver virksomheden, øget omsætning, større kundegruppe, adgang til Beauty Event’s følgere, som er på Instagram, Facebook-side og Facebook-gruppe.


Krav til events

Der skal være speciale event-priser til kunderne, med minimum 25% besparelse. Tre events aftales fra start. Derefter aftales der nye event, med binding på minimum tre events af gangen.

Der skal minimum, være en mulig omsætning på 30.000 kr, ved et fuldt booket event, men helst over 50.000 kr. Beauty Event opkræver 10% af event-opsætningen i promotion. Det dækker tid og omkostninger forbundet med, bookning af eventet, markedsføring af eventet og klinikken.

Depositum fra kunden på minimum 250 kr. opkræves. Ved udeblivelse, deles depositum 50/50 mellem klinik og Beauty Event. Regler for udeblivelse. De 250 kr. bliver fratrukket prisen på kundens behandling. Aflyser kunden mere end 48 timer før eventet, kan kunden flytte depositum til næste event eller eventet efter. Aflyser kunden mindre end 48 timer før event, mister kunden sit depositum. Det vil sige, at det er ikke muligt for kunden, at få depositum udbetalt igen.


Kontakt

Ved spørgsmål eller anden henvendelse: