Anti-age,  Blog,  Makeup

Kommer skønhed indefra?

“Skønhed kommer indefra”


Den talemåde har vi alle hørt før og på nogen punkter er det måske sandt, men er det ikke kun det halve af sandheden?

Betydningen af æstetik bliver generelt undervurderet, selv om vi i den danske kultur, virkelig dyrker den. Din og min fremtoning, måden du og jeg bærer os på, er ekstremt kommunikativ. Vores interaktion med andre mennesker, bliver påvirket af vores udseende og udstråling. Viser du med dit ydre, at du sætter pris på dig selv, vil andre behandle dig derefter.

Det er dog stadig tabubelagt, at gå “for meget” op i sit udseende, og det kan undre, når æstetik har en direkte indvirkning på vores velbefindende. At føle sig smuk, kan både give dig energi, øge din handlekraft og ændre din emotionelle tilstand. Det er derfor, at det betaler sig, at opgradere vores udseende og holde os skønne.

Der er desværre stadig dem, som forbinder skønhed, med at være dum. Forestillingen handler om, at er du smuk, så er du nok også dum. Derfor skal vi helst være smukke på en henkastet måde. Det bliver betragtet som værende overfladisk at gå “for meget” op i sit udseende, men det synes jeg sagtens kan kombineres. Det behøver ikke være enten eller.

Jeg er i hvert fald ikke dum, fordi jeg går op i mig selv. Jeg er til gengæld klog, fordi jeg går op i mit udseende, for det giver mig energi, øget handlekraft og gør mig glad.

Vores udseende afspejler vores personlighed og der er heldigvis ikke kun ét ideal, for hvad der er smukt. Det handler om at turde vise sig frem i den version, man selv synes bedst om, at turde fejre sig selv. Det handler om, nemlig at dyrke sin egen æstetik.

Jeg elsker, personligt selv både, at være i joggingtøj, med håret oppe og meget lidt makeup, som jeg elsker når den har fået hele armen, som på billedet fra nytårsaften.


Gå ikke glip af Events – Tilmeld dig Nyhedsbrevet

* indicates required

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *