Anti-age,  Blog,  Botox

Bryn løft med Botox

Det er uden tvivl en af mine yndlings Botox behandlinger og jeg er ikke ene om, at elske den behandling. Brynløft med Botox giver mere definerede bryn og et mere ungdommeligt, vågent øjenområde. Forskellen er subtil, men betydelig – og meget mere almindelig, end du skulle tro.


Hvad er en Botox brynløft?

Det er en procedure, hvor du midlertidigt løfter øjenbrynene, gennem strategisk brug af en neurotoksin, som Botox. Det gør du, ved at injicere Botox i musklen, der trækker brynene ned, hvorved du får musklen til, at slappe af. Den opadtrækkende muskel i panden, får derved ikke modstand og dette vil medføre et fysisk løft af brynene.


Er du kandidat til brynløft?

Det er meget normalt, at ydersiden af brynet med alderen, falder længere ned og kan gøre, at vi ser trætte ud. Du kan også være født med tunge ørenbryn og her vil behandlingen også kunne hjælpe. For mig er det en behandling, som jeg har fået siden, at jeg cirka var 35 år. Her oplevede jeg, at især det ene bryn, blev tungere end det andet.


Hvor længe holder det?

Det holder så længe toksinet forbliver aktivt, normalt er det mellem tre og fem måneder, men er afhængig af, hvor længe du har fået Botox og er samtidig individult.


Gå ikke glip af Events – Tilmeld dig Nyhedsbrevet

* indicates required

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *